Taiteilijayhteisö

Olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tunnelma on rento ja näyttelyihin on aina vapaa pääsy.

Tapauksen löydät aivan Tapanilan juna-aseman vierestä, vanhasta idyllisestä tehdasrakennuksesta. Ateljee ja työtilat ovat rakennuksen 2.kerroksessa.

Yhdistys vuokraa tiloja kuvataiteilijoille. Tiloissa työskentelee yli kolmekymmentä kuvataiteen ammattilaista ja harrastajaa; taidemaalareita, taidegraafikoita ja graafisia suunnittelijoita. Yhdistyksen jäseneksi pääsee vuokraamalla työtilan.

Näyttelyiden yhteydessä on usein mahdollisuus päästä katsomaan myös taitelijoiden työhuoneita. Avoimet ovet -tapahtumia on muutaman kerran vuodessa.

Tietoa tiloista

Yhdistyksen jäsenillä on työhuoneidensa lisäksi käytettävissään yhteinen näyttelytila Ateljee Tapaus, keittiö, pimiö ja grafiikanpaja. Grafiikanpaja on keskittynyt metalligrafiikan tekemiseen ja käytössä on 2 syväpainoprässiä, happohuone sekä esimerkiksi akva­tin­ta­pö­ly­tyk­seen soveltuvat tilat.

Kaikki yhdistyksen tilat ovat kehitetty ja ylläpidetty yhdistyksen jäsenten toimesta.

 Vapaat työtilat

Grafiikan pöytäpaikka vapautumassa 1.1.2024.
Voit tiedustella vapautuvia tiloja  osoitteesta hallitus@tapausry.fi

Tapahtumat

Tulevia tapahtumia ja näyttelyjä löydät täältä.

Taitelijayhdistys Tapaus ry perustettiin vuonna 2002. Koko olemassaolonsa ajan yhdistys on toiminut samoissa tehdaskiinteistöstä vuokraamissa tiloissa - kätevästi Tapanilan aseman vieressä.

Yhteystiedot

Viertolantie 2-4
00730 Helsinki
avoinna näyttelyiden aikana sekä sopimuksen mukaan