Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tältä sivulta löydät avoimet työtilamme. Vapaata tai vapautuvia työtiloja voi kysyä sähköpostilla hallitus@tapausry.fi

Työtiloja vuokrataan kuvataiteilijoille. Grafiikan pöytäpaikkoja vuokrataan vain grafiikan työmenetelmät tunteville henkilöille.

 

Avoimet työ- ja grafiikantilat (1.12.2021 tilanne):

  • Grafiikan työtilassa vapaita paikkoja. Kuukausivuokra 82 €/kk
  • vapaa työhuone 23m2. Kiinnostaako? Ota yhteyttä hallitus@tapausry.fi

 

Tietoa tiloistamme

Työhuoneet

Tällä hetkellä tilassa on 19 erillistä työhuonetta ja yhdistyksellä n. 35 jäsentä. Yhdistyksen jäsenillä on työhuoneidensa lisäksi käytettävissään yhteinen näyttelytila, valokuvapimiö ja grafiikanpaja. Kaikki yhdistyksen tilat ovat kehitetty ja ylläpidetty yhdistyksen jäsenten toimesta.

Grafiikanpaja

Erillisten työhuoneiden lisäksi yhdistyksellä on grafiikanpaja, jossa on vuokrattavana 6 työpöytäpaikkaa. Grafiikanpaja on keskittynyt metalligrafiikan tekemiseen ja käytössä on 2 syväpainoprässiä, happohuone sekä esimerkiksi akvatintapölytykseen soveltuvat tilat. Grafiikan tiloja vuokrataan vain henkilöille, joilla on vankka kokemus grafiikan työmenetelmistä. Tilojen käyttöön annetaan perehdytys, mutta grafiikan tekemisen perusteet tulee olla hallussa.

Ateljee Tapaus

Tapauksen tiloissa on työhuoneiden lisäksi myös näyttelytila Ateljee Tapaus, jossa Tapauksen taiteilijat pitävät näyttelyitä. Ateljee Tapaus on avoinna yleisölle tapahtumien aikaan tai sopimuksen mukaan.

Tapahtumista ilmoitetaan Tapauksen nettisivulla, facebookissa ja paikallislehdissä.